Hoe kan NMG mij helpen?

NMG is de partner voor uw VvE Beheer. Persoonlijk, vernieuwend en proactief beheer is waar wij voor staan. Hoe kan NMG u helpen?

Wij bieden de volgende pakketten:

  • NMG Compleet: administratief/organisatorisch, financieel en dagelijks technisch beheer
  • NMG Finan: administratief/organisatorisch en financieel beheer

Kunt u soms wel wat extra hulp gebruiken?

Naast bovengenoemde pakketten kunnen wij u ondersteunen bij zaken die wellicht niet jaarlijks aan de orde zijn, maar waar de VvE wel hulp bij kan gebruiken. Daarom bieden wij onderstaande aanvullende diensten aan:

Begeleiding voor groot onderhoud

Wanneer uw VvE te maken krijgt met planmatig onderhoud, kunt u dit traject geheel uitbesteden aan NMG VvE Beheer. Zo betaalt u niet standaard in uw beheervergoeding voor planmatig onderhoud maar alleen wanneer hier sprake van is.

Consultancy

NMG VvE Beheer kan uw VvE ondersteunen bij zaken waar de VvE hulp bij kan gebruiken. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het bieden van begeleiding of onafhankelijk advies bij het opstellen en/of aanpassen van de akte van splitsing of huishoudelijk reglement. Ook het oprichten of opstarten van een VvE of advies over hoe je als VvE zaken moet aanpakken behoren tot de mogelijkheden.

Met een persoonlijke benadering en een heldere aanpak behandelen wij uw hulpvraag. Onze deskundige accountmanagers staan voor u klaar. Ook als uw VvE niet bij ons in beheer is.

Hoe kunnen wij ù helpen?

Vragen?

Voor meer informatie of vragen over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met
088 200 70 45, mail naar offerte@nmg.nl of vraag nu vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop.