Hoe kan NMG mij helpen?

NMG is de partner voor VvE Beheer. Persoonlijk, vernieuwend en proactief beheer is waar wij voor staan. Hoe kan NMG je helpen?

Wij bieden de volgende pakketten:

  • NMG Compleet:¬†administratief/organisatorisch, financieel en dagelijks technisch beheer
  • NMG Finan:¬†administratief/organisatorisch en financieel beheer

Kunt u soms wel wat extra hulp gebruiken?

Naast bovengenoemde pakketten kunnen wij je ondersteunen bij zaken die wellicht niet jaarlijks aan de orde zijn, maar waar de VvE wel hulp bij kan gebruiken. Daarom bieden wij onderstaande aanvullende diensten aan:

Begeleiding voor groot onderhoud

Wanneer de VvE te maken krijgt met planmatig onderhoud, kun je dit traject geheel uitbesteden aan NMG VvE Beheer. Zo betaal je niet standaard in je beheervergoeding voor planmatig onderhoud maar alleen wanneer hier sprake van is.

Consultancy

NMG VvE Beheer kan jouw VvE ondersteunen bij zaken waar de VvE hulp bij kan gebruiken. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan het bieden van begeleiding of onafhankelijk advies bij het opstellen en/of aanpassen van de akte van splitsing of huishoudelijk reglement. Ook het oprichten of opstarten van een VvE of advies over hoe je als VvE zaken moet aanpakken behoren tot de mogelijkheden.

Met een persoonlijke benadering en een heldere aanpak behandelen wij je hulpvraag. Onze deskundige accountmanagers staan voor je klaar. Ook als de VvE niet bij ons in beheer is.

Hoe kunnen wij je helpen?

Vragen?

Voor meer informatie of vragen over de mogelijkheden kun je contact opnemen met
088 200 70 45, mail naar offerte@nmg.nl of vraag nu vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop.