Ik zoek een VvE beheerder

Bent u op zoek naar een VvE beheerder?
Een professionele organisatie die u graag werk uit handen neemt?
Waar u weet wie uw contactpersonen zijn en een organisatie die u korte communicatielijnen biedt? Dan komen wij graag met u in gesprek hoe wij u van dienst kunnen zijn met VvE beheer.

Meer informatie?

Voor meer informatie of vragen over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met 088 200 70 45 of vraag vrijblijvend een offerte aan:

NMG VvE Beheer

NMG VvE Beheer is een gecertificeerde beheerder voor Verenigingen van Eigenaars. Wij zijn een toegankelijke en betrokken organisatie die korte communicatielijnen en openheid biedt. Met een team van gemotiveerde en goed opgeleide mensen beheren wij op financieel, administratie/organisatorisch en dagelijks technisch gebied Verenigingen van Eigenaars door geheel Nederland. Ons professionele team van accountmanagers is samen goed voor 75 jaar VvE-ervaring.

Onze missie is: u ontzorgen in het beheer van de vereniging zodat u als eigenaar optimaal woongenot heeft.
Ons motto is: het beheren van een VvE doe je samen!

Onze dienstverlening

NMG is de partner voor uw VvE Beheer. Persoonlijk, vernieuwend en proactief beheer is waar wij voor staan. Onze dienstverlening komt het beste tot zijn recht bij VvE’s met een omvang vanaf 20 appartementen.

Wij bieden de volgende pakketten:

  • NMG Compleet:¬†administratief/organisatorisch, financieel en dagelijks technisch beheer
  • NMG Finan:¬†administratief/organisatorisch en financieel beheer

Daarnaast kan NMG VvE Beheer de VvE ondersteunen bij zaken die wellicht niet jaarlijks aan de orde zijn, maar waar de VvE wel hulp bij kan gebruiken. Daarom bieden wij onderstaande aanvullende diensten aan:

samenwerken op kantoor NMG VvE Beheer

Begeleiding voor groot onderhoud

Wanneer uw VvE te maken krijgt met planmatig onderhoud, kunt u dit traject geheel uitbesteden aan NMG VvE Beheer. Zo betaalt u niet standaard in uw beheervergoeding voor planmatig onderhoud maar alleen wanneer hier sprake van is.

Consultancy

NMG VvE Beheer kan uw VvE ondersteunen bij zaken waar de VvE hulp bij kan gebruiken. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het bieden van begeleiding of onafhankelijk advies bij het opstellen en/of aanpassen van de akte van splitsing of huishoudelijk reglement. Ook het oprichten of opstarten van een VvE of advies over hoe je als VvE zaken moet aanpakken behoren tot de mogelijkheden.

Met een persoonlijke benadering en een heldere aanpak behandelen wij uw hulpvraag. Onze deskundige accountmanagers staan voor u klaar. Ook als uw VvE niet bij ons in beheer is.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 088 200 70 45 of vraag nu vrijblijvend een offerte aan: